Descoperă ingredientul secret al frumuseții naturale și intră în concurs pentru
zeci de premii.

Beneficiile apei de trandafiri în ritualul tău de îngrijire

Apa de trandafiri e folosită din cele mai vechi timpuri în ritualurile de înfrumusețare. E un lichid obținut prin distilarea cu abur a petalelor de trandafiri. Rezultatul: o apă aromată discret cu o mulțime de ingrediente benefice pentru corp.

Folosită atât intern, cât și extern, apa de trandafiri are o sumedenie de beneficii. Iată doar câteva dintre ele:

 • Hidratarea părului

Experiența și studiile specialiștilor arată că apa de trandafiri conține anumite ingrediente precum: hidrolați, hidrocarburi și antioxidanți care au un rol esențial în hidratarea firului de păr. În plus, dacă folosești produse de îngrijire a părului care au în compoziția lor apă de trandafiri, vei scăpa de problema părului ciufulit (frizzy) care apare mai ales când părul e uscat sau expus în medii extreme (într-un mediu cu o căldură excesivă).

Folosește noul șampon Wash&Go cu apă de trandafiri și te vei bucura zilnic de toate aceste beneficii ale apei de trandafiri: păr hidratat, mătăsos, sănătos.

 • Efect antidepresiv

Apa de trandafiri are și beneficii de ordin psihologic: alungă anxietatea și depresia. Studiile au arătat că aceasta contribuie la relaxarea sistemului nervos. Mai mult, îți va oferi o stare de bine generală.

 • Vitamina C

Apa de trandafiri are un conținut ridicat de Vitamina C. E esențială în îngrijire și sănătatea generală a organismului: contribuie la refacerea celulelor, asigură protecție UV, hidratează, previne ridurile și tratează colorările pielii.

Alte articole

 • De ce este important să folosești șampoane fără silicon!

  Siliconul este unul dintre ingredientele des folosite în compoziția șampoanelor. Acest aspect nu înseamnă că este potrivit pentru toate tipurile de păr, motiv pentru care au apărut șampoanel... CITEȘTE MAI MULT
 • Ritualuri de înfrumusețare inspirate de zeițe

  Din cele mai vechi timpuri, femeile folosesc cele mai bune ingrediente naturale în ritualurile lor de înfrumusețare. Iată trei idei inspirate din antichitatea grecească și din Iran. Apa de t... CITEȘTE MAI MULT
 • Tratamente naturale pentru părul uscat

  Fiecare dintre noi a avut de-a face, la un moment dat, cu părul uscat. Dincolo de faptul că are un aspect inestetic, părul uscat este nesănătos. Uite ce să faci pentru a-l revitaliza! Când ... CITEȘTE MAI MULT