Descoperă ingredientul secret al frumuseții naturale și intră în concurs pentru
zeci de premii.

De ce este important să folosești șampoane fără silicon!

Siliconul este unul dintre ingredientele des folosite în compoziția șampoanelor. Acest aspect nu înseamnă că este potrivit pentru toate tipurile de păr, motiv pentru care au apărut șampoanele fără silicon. Află care sunt avantajele optării pentru un șampon fără silicon!

În șampoane, siliconul e un ingredient cosmetic folosit pentru a îndrepta firele de păr rebele, pentru a face părul lucios sau pentru repararea vârfurilor despicate. 

Problema cu siliconul este aceea că oferă un efect artificial (acoperă fisurile din firul de păr, însă nu îl hrănește) și că, pentru persoanele cu firul de păr subțire, are un efect de încărcare. 

Dincolo de faptul că poate arăta inestetic și poate fi greu de coafat (inclusiv senzația atingerii nu este una plăcută), părul încărcat de siliconul din produsele de îngrijire poate și fi mai fragil.
De aceea, Wash&Go a lansat un nou șampon fără silicon. E gândit special pentru hidratarea părului uscat în mod natural, acesta având în compoziția sa apa de trandafiri, un ingredient care aduce o serie de beneficii. Părul tău va fi mătăsos într-un mod natural, fără ingrediente artificiale. Wash&Go îți va face părul frumos și sănătos, în mod natural.

Alte articole

  • Ritualuri de înfrumusețare inspirate de zeițe

    Din cele mai vechi timpuri, femeile folosesc cele mai bune ingrediente naturale în ritualurile lor de înfrumusețare. Iată trei idei inspirate din antichitatea grecească și din Iran. Apa de t... CITEȘTE MAI MULT
  • Beneficiile apei de trandafiri în ritualul tău de îngrijire

    Apa de trandafiri e folosită din cele mai vechi timpuri în ritualurile de înfrumusețare. E un lichid obținut prin distilarea cu abur a petalelor de trandafiri. Rezultatul: o apă aromată discre... CITEȘTE MAI MULT
  • Tratamente naturale pentru părul uscat

    Fiecare dintre noi a avut de-a face, la un moment dat, cu părul uscat. Dincolo de faptul că are un aspect inestetic, părul uscat este nesănătos. Uite ce să faci pentru a-l revitaliza! Când ... CITEȘTE MAI MULT