Prima perie de curățare facială inteligentă din lume

LUNA play smart reprezintă un salt urias pentru îngrijirea personalizată a pielii. Este primul smart coach inteligent de frumusețe din lume care analizează nivelurile de hidratare ale pielii și redă imediat o rutină personalizată de curățare care este unică pentru nevoile tale.

LUNA play smart se conectează la aplicația pentru mobil FOREO foarte simplu. Trebuie doar să creați un cont, să răspundeți la testul pentru profilul tenului, apoi să analizați pielea pentru feedback-ul în timp real privind vârsta și umiditatea pielii. După ce ați terminat analiza, folosiți peria pentru curățare facială LUNA play smart pentru curățarea tenului.

Această perie de curățare facială ultra-igienică folosește senzorii încorporați pentru o analiză rapidă și eficientă a pielii, fiind capabilă să creeze o rutină de curățare adaptată oricui îl utilizează și pentru orice tip de ten. Știința ne oferă ocazia să fim cea mai frumoasă generație de până acum, dacă ne împrietenim suficient de mult cu tehnologia.

LUNA play smart este o perie din silicon moale hipoalergenic, cu până la 35 de ori mai igienic decât periile clasice din nylon. Suprafața moale este rezistentă la bacterii, rezistentă la apa și usor de curățat. LUNA Play Smart combină tehnologia de curățare revoluționară T-Sonic™ cu un design optimizat pentru o curățare profundă și eficientă. Dispozitivul elimină până la 99,5% din impurități și urme de machiaj. Simultan, elimină celulele moarte, reduce dimensiunea porilor și ajută la absorbția produselor de îngrijire. De asemeni, masajul cu pulsații are un efect de lifting pentru conturul feței. După utilizare, pielea este strălucitoare și mătăsoasă.

Cum funcționează:

- Simplu: LUNA Play smart analizează pielea și livrează un program de curățare, totul într-un singur device
- Senzorii de pe spatele aparatului sunt conectați la aplicația FOREO citesc nivelul de hidratare, tipul de ten și vârsta biologică (cu toții sperăm că este mai mică decât ceea ce arată în buletin)
- Cu cât îl vei folosi mai des, cu atât devine mai precis. Pielea spune totul despre tine
- Caracteristicile FOREO includ design din silicon ultra-igienic, puncte de contact gradate și până la 8.000 de pulsații T-Sonice pe minut
- Puncte de contact gradate pentru precizie;
- Design ușor, ergonomic
- Silicon ultra-moale, de 35 de ori mai igienic decât perii din nailon, potrivit pentru toate tipurile de piele;
- Timer încorporat pentru schimbarea zonei tratate
- Bateriile pot fi înlocuite si utilizate de până la 400 de ori de fiecare dată.

LUNA play smart vine intr-o gama radiantă de 7 culori incitante: Pearl Pink, Aquamarine, Fuchsia, Midnight, Mint, Purple, and Sunflower Yellow.

LUNA play smart este diponibilă în Romania în magazinele Douglas, DM drogerie markt și pe emag.ro la un preț de 449 lei.

Cum se folosește:

1: Descarcă aplicația FOREO aici: Android sau Apple.

2: Crează un cont și răspunde la intrebări

3: Sincronizează device-ul LUNA play smart la aplicație: ține apăsat butonul ON/OFF timp de 3 secunde, până începe să lumineze intermitent. Așteaptă câteva secunde să se conecteze.

4: Îndepărtează machiajul ți spala fața înainte de analiza pielii.

5: Începe cu obrazul stâng, frunte și la final, nas.

6: Aplicația va furniza un profil detaliat al pielii: tipul de ten, vârsta biologică și alte detalii.

7: Tamponează fața și aplică un cleanser direct pe piele sau pe LUNA play smart. Folosește peria de curățare facială cu miscări circulare, schimbând porțiunea la fiecare vibrație. Se oprește automat când rutina de curățare este completă.

8: Analizează pielea cel puțin de două ori pe săptămână pentru un program de curățare updatat. De fiecare dată când pornești dispozitivul ultima rutină de curățare este deja memorată, însă este vital să îl updatezi pentru cele mai bune rezultate.