Cum folosesti FOREO LUNA play smart
pentru un ten curat și radiant

Descoperă primul dispozitiv facial de curățare inteligent care schimbă îngrijirea personalizată cunoscută până acum. Este momentul să vă îndrăgostiți de noul vostru smart beauty-coach FOREO LUNA play smart.

LUNA play smart este primul smart coach inteligent de frumusețe din lume care analizează nivelurile de hidratare ale pielii și redă imediat o rutină personalizată de curățare care este unică pentru nevoile tale.

LUNA play smart se conectează la aplicația pentru mobil FOREO foarte simplu. Trebuie doar sa creați un cont, să răspundeți la testul pentru profilul tenului, apoi să analizați pielea pentru feedback-ul în timp real privind vârsta și umiditatea pielii. După ce ați terminat analiza, folosiți peria pentru curățare facială LUNA play smart pentru curățarea tenului.

Urmează acești pași simpli pentru a-ți crea o rutină personalizată de îngrijire cu FOREO LUNA play smart:

1. Descarcă aplicația FOREO aici: Android sau Apple.
2. Crează un cont și răspunde la întrebări
3. Sincronizează device-ul LUNA play smart la aplicație: ține apăsat butonul ON/OFF timp de 3 secunde, până începe să lumineze intermitent. Așteaptă câteva secunde să se conecteze.
4. Îndepărtează machiajul și spală fața înainte de analiza pielii.
5. Începe cu obrazul stâng, frunte și la final, nas.
6. Aplicația va furniza un profil detaliat al pielii: tipul de ten, vârsta biologică și alte detalii.
7. Tamponează fața și aplică un cleanser direct pe piele sau pe LUNA play smart. Folosește peria de curățare facială cu mișcări circulare, schimbând porțiunea la fiecare vibrație. Se oprește automat când rutina de curățare este completă.
8. Analizează piela cel puțin de două ori pe săptămână pentru un program de curățare updatat. De fiecare dată când pornești dispozitivul, ultima rutină de curățare este deja memorată, însă este vital să îl updatezi pentru cele mai bune rezultate.

Fii un #GameChanger și descoperă revoluționara LUNA play smart într-o gamă de 7 culori incitante: Pearl Pink, Aquamarine, Fuchsia, Midnight, Mint, Purple, and Sunflower Yellow.

LUNA play smart este diponibilă în România în magazinele Douglas, DM drogerie markt și pe emag.ro la un preț de 449 lei.