Ce tip de regină ești în îngrijirea tenului?

Fă-ți testul și câștigă dispozitivul FOREO LUNA play smart, singura perie inteligentă de curățare facială din lume.

Ce vârstă crezi că spune tenul tău că ai?

cea pe care o am
poate mă arată puțin mai tânără
mai mare ca vârsta mea
Mai departe

Cât de hidratat crezi că este tenul tău?

foarte, pentru că folosesc zilnic cremă hidratantă
poate aș putea să folosesc mai des crema hidratantă
deshidratat sau pe-aproape
Mai departe

Cum abordezi problema demachierii seara, când ajungi acasă după o zi plină sau după ce te întorci din oraș?

adesea adorm fără să mă demachiez
mă demachiez repede și cam atât
mă demachiez și îmi curăț tenul în profunzime
Mai departe

Momentul sincerității: cât de mare este „tolba” ta cu produse cosmetice?

destul de mică, mă bazez mai mult pe apă
esențialele: cremă și demachiant
infinită: creme, serumuri, pentru ochi, demachiere
Mai departe

Curățenia generală până la ultimul por: cum preferi să-ți cureți tenul în profunzime?

folosesc doar un produs de curățare și apă
folosesc o perie specială pentru curățare
folosesc un dispozitiv de curățare cu pulsații
Finalizează

Ești Petal Pink Skin Queen!

Wow, câtă pricepere! Știi așa de multe despre îngrijirea tenului că ai putea să-i înveți și pe alții. Hidratarea e aliatul tău, dar mai știi și cel mai mare secret pentru un ten sănătos: curățarea în profunzime zi de zi . Oricât de obosită ajungi seara acasă, îți rezervi măcar zece minute pentru acest pas. Dincolo de faptul că așa îți păstrezi tenul sănătos, nu-i așa că-i un ritual care te relaxează?

Tu și FOREO LUNA play smart, noua perie inteligentă de curățare, veți fi cele mai bune prietene. După ce îți analizează nivelul de hidratare al tenului, peria facială inteligentă îți va crea un regim personalizat de curățare și de îngrijire. Tot ce trebuie să faci e să te lași pe mâna ei. Continuă-ți ritualul în acest fel și tenul tău îți va mulțumi zi de zi.

Pentru că ne-ai impresionat cu toate cunoștințele tale, credem că meriți un premiu pe măsură. Apasă pe butonul de mai jos și intră în tragerea la sorți pentru premiile zilnice: câte un dispozitiv FOREO LUNA play smart.

Ești Aquamarine Skin Queen!

Felicitări, ai făcut primii pași înspre titlul suprem de regină a îngrijirii tenului. Știi deja ce esențiale sunt curățarea și hidratarea: nu sari niciodată peste acești pași și foarte bine faci. Unde ar trebui să aprofundezi este atenția sporită la curățarea în profunzime.

Porii tăi rețin numeroase reziduuri de peste zi – machiaj, praf, sebum etc. – care nu dispar doar printr-o simplă demachiere sau cu un simplu produs de curățare, ci e nevoie de o perie inteligentă de curățare, cum e noua FOREO LUNA play smart. După ce îți analizează nivelul de hidratare al tenului, peria facială inteligentă îți va crea un regim personalizat de curățare și de îngrijire. Tot ce trebuie să faci e să te relaxezi timp de câteva minute și să ai încredere în ea. Faceți cunoștință și nu vei regreta. Vei vedea strălucirea zi de zi pe chipul tău.

Pentru că te susținem să continui tot așa, îți oferim premii pe măsura pasiunii tale. Apasă pe butonul de mai jos și intră în tragerea la sorți pentru un dispozitiv FOREO LUNA play smart pe zi.

Ești Sunflower Yellow Skin Queen!

Ai atitudinea unei prințese rebele. Preferi să-ți faci propriile reguli și să te ghidezi după ceea ce-ți spune instinctul. Uneori, însă, e bine să mergi și pe mâna învățăturilor rezultate dintr-o tradiție de experimente, cum e în cazul îngrijirii tenului.

FOREO LUNA play smart, noua perie inteligentă de curățare, e numai bună chiar și pentru o începătoare ca tine. După ce îți analizează nivelul de hidratare al tenului, îți va crea un regim personalizat de curățare și de îngrijire. Tot ce trebuie să faci e să te relaxezi timp de câteva minute, ea va face toată munca în locul tău. Vei descoperi în curând toate bucuriile unui astfel de ritual de îngrijire pe care ți le-ai refuzat până acum și nici nu-ți vei pierde aura de prințesă rebelă, promitem.

Pentru că avem încredere în tine, credem că meriți un premiu pe măsură. Apasă pe butonul de mai jos și intră în tragerea la sorți pentru premiile zilnice: câte un dispozitiv FOREO LUNA play smart .