da Morning Moods, inspirație pentru diminețile tale

Morning Moods

Inspirație să-ți trăiești diminețile
cum îți place

Noizz.ro și Mega Image cred în puterea inspirației. Așa că am adunat șapte oameni cu stiluri diferite de mic dejun și i-am așezat în jurul aceleiași mese. Ți-am păstrat un loc special și ție. Ia-ți locul și hai să te inspiri.

La final, alege stilul care te inspiră și câștigă premiile pentru dimineți în felul tău

Prezentat de

Inspirație

să-ți trăiești diminețile cum îți place

Prânzul te prinde la birou sau prin vreun colț de oraș. Cina poate să fie în vizită la ai tăi sau la un restaurant, cu prietenii. Mic dejunul, însă, te găsește mai mult ca sigur acasă.

E momentul tău. Lași un pic graba, pui deadline-urile pe silent și te bucuri de relaxare, în stilul tău. Zece minute sau o oră, copios sau eficient, important e să fie un mic dejun în stilul tău. Doar tu și libertatea de a-ți trăi diminețile cum îți place.
Noizz.ro și Mega Image cred în puterea inspirației. Așa că am adunat șapte oameni, fiecare cu propriul stil, și i-am așezat în jurul aceleiași mese.

Ți-am păstrat un loc special și ție. Schimbăm idei, ne întrecem în stiluri și ne inspirăm unii de la alții. Ia loc la masă și hai să descoperi poveștile.

Oamenii

și stilurile de mic dejun

Cosmin Tudoran

Ardelenesc

Muzician și specialist în vinuri, Cosmin e fan mic dejun cu note tradiționale direct din Ardeal. Cam la două ore după ce face ochi, se aventurează în operațiunea „mic dejun”. Un mic dejun tipic pentru el e cu papară, pâine proaspată, unt și gem de piersici. Cât stă la masă, mai face și câte o poză, răspunde la un mail sau zapează Instagramul.

Inspirația lui vine mai ales din timpul pe care îl are la dispoziție: dacă are, creează un meniu mai elaborat, dacă nu, se limitează la ceva cât mai simplu. Mai găsește inspirație și pe Instagram sau pe Tumblr.

Hara Ilie

Energic

Hara, publisher la Noizz.ro, e adeptul unui mic dejun echilibrat cu accent pe energia de care are nevoie pentru întreaga zi. Îi rezervă ora 9 și-l creează ba din ouă – sub formă de omletă, ochiuri sau fierte – și legume proaspete, ba din fructe, ovăz și iaurt. E cu atenția 100% la masă.

Îl inspiră prietenii lui cu stil de viață sănătos și practic, articolele online și ritualul de zi cu zi al mic dejunului, din care mai învață mereu câte ceva.

Cudeea & Skizzo Skillz

Gustos

Ea, blogger, el, rapper. Alături de fetița lor, fac una dintre cele mai simpatice familii de pe internetul românesc. La ei, mic dejunul e de cele mai multe ori împreună, pe la 9. Se mai întâmplă însă să nu aibă același program și atunci el e în bucătărie la 7, în timp ce ea lenevește în pat până pe la 10. Împreună fac echipa perfectă: ea pregătește în fiecare zi ceva nou pentru mic dejun (ba cereale cu fructe și iaurt, ba mic dejun englezesc), iar lui îi plac toate ideile ei. Când stau la masă împreună, se bucură unul de prezența celuilalt și se distrează cu Samia, fetița lor.

Inspirația vine din tot felul de direcții: rețete de la mama, vacanțele în alte țări, cărți de bucate și Instagram.

Sorina Fredholm

Nutrilicios

Instructoare de yoga și specialistă în alimentație vegetariană, Sorina se ghidează și la mic dejun după mantra ei „eat pretty, eat clean”. Se întâmplă între 8 și 9, în funcție de practica de yoga matinală, și are un smoothie la bază în 99% din cazuri. Are câteva rețete preferate, pe care le rotește în funcție de stare și de proviziile pe care le are acasă. O mai influențează și anotimpurile: alege ingrediente de sezon, cum ar fi cătina și sfecla, toamna, și kale sau spanac, vara. Când stă la masă, e atentă la arome, culori și senzații.

Își găsește inspirația în călătorii, în special cele prin Asia, dar și pe Instagram.

Gruia

Eficient

Editor la Noizz.ro, Gruia e atent la masa de dimineață în zilele când are antrenamente de MMA. Stă la masă pe la 9-10 și alege fie ouă fierte cu legume și pâine cu semințe, fie ovăz cu semințe și lapte. Dacă e cu soția și pisoiul, stau de vorbă. Altfel, citește știrile sau se uită la clipuri despre MMA.

Își găsește inspirația în articolele despre nutriție în sport, recovery și fitness.

Ana Tepșanu

Boem

Ana e redactor-șef la Noizz.ro. Mic dejunurile ei sunt de două feluri: cele din cursul săptămânii, când merge la birou, și cele din weekend. Primele sunt doar o cafea, cele din urmă sunt cu belșug, cum îi place. Pe la 10-11, își umple masa cu ouă – ochiuri sau frittata – , vreo trei feluri de brânză, mușchi, roșii, unt, croissante cu cremă de ciocolată sau unt de arahide și suc de portocale. Când împarte mic dejunul cu cineva, se concentrează la discuție și companie.

A prins gustul pentru mic dejunuri de la familia ei, de pe vremea când locuiau împreună și se strângeau toți la masă. O mai inspiră articolele de pe net și locurile pe unde se plimbă.

Felicitări! Câștigătorii concursului sunt:

Mic dejun ardelenesc
Nicolae Radian
Alboiu Tiberiu
Banu Elena

Mic dejun boem
Cristea Loredana
Marin Andrei
Bogdan Gabriela Simona

Mic dejun eficient
Jilavu Gina
Manafu Elena Mirela
Covase Angela

Mic dejun energic
Pascu Aurel
Armasu Ovidiu
Neagu Emil

Mic dejun gustos
Enache Ioana
Petrosanu Mihaela Ina
Eugenia Preda

Mic dejun nutrilicious
Neagu Gabriela
Manciu Liliana
Loch Isabela

Premiile

3 X kit pentru
Mic dejun gustos

Inspirat de Cudeea și Skizzo Skillz. Îți pune pe masa de dimineață fructe și legume, cereale, iaurt, tot ce-ți trebuie pentru mic dejun englezesc și clătite.

3 X kit pentru
Mic dejun boem

Inspirat de Ana Tepșanu. Un coș cu belșug de: fructe și legume, brânză, mușchi, roșii, unt, croissante, cremă de ciocolată, unt de arahide, suc natural de portocale.

3 X kit pentru
Mic dejun nutrilicious

Inspirat de Sorina Fredholm. Bucură-te de aromele și nutrienții oferiți de legume, fructe și semințe din care să-ți prepari smoothies sau mic dejunuri vegetariene.

3 X kit pentru
Mic dejun eficient

Inspirat de Gruia Dragomir. Ia-ți nutrienții din legume și fructe, pâine cu semințe, unt, miere, fulgi de ovăz, mix de semințe și lapte.

3 X kit pentru
Mic dejun ardelenesc

Inspirat de Cosmin Tudoran. Include legume și fructe, bacon, telemea, toast, unt, gem de piersici.

3 X kit pentru
Mic dejun energic

Inspirat de Hara Ilie. Fă-ți plinul de energie cu legume proaspete, banane, ovăz, iaurt, unt de arahide, afine, fresh de portocale.