< Înapoi

Sfaturi pentru alegerea cadourilor perfecte de sărbători

Nu știți ce să îi luați mătușii preferate? Nu puteți să vă decideți la un cadou pentru partener? Cu ajutorul sfaturilor noastre, procesul anevoios de găsire a celui mai potrivit cadou de sărbători poate deveni floare la ureche!

Prima întrebare: ce i-ar plăcea? Multe persoane fac greșeala de a alege ceva ce le-ar plăcea LOR să primească sau oferă un cadou la modă, în loc să încerce o abordare personală. Puneți-vă în locul acelei persoane: și-ar cumpăra el sau ea acel obiect? Dacă totuși vă este greu să luați o hotărâre, urmați sfaturile noastre.

  1. Alegeți cadouri în funcție de vârstă și personalitate.
  2. Încercați să vă aduceți aminte: și-a exprimat destinatarul cadoului dorința pentru un anume obiect sau categorie de articole? Printre pasiunile lor se numără machiajul sau activitățile fizice?
  3. Evitați să vă impuneți propriile necesități sau dorințe asupra persoanei căreia îi luați cadoul și pur și simplu alegeți ceva ce știți că îi va face plăcere.
  4. Gândiți-vă la ce tip de cadou ați dori să oferiți. Este un cadou practic sau vesel? Rezolvă o problemă? Este plăcut vederii?
  5. După ce v-ați decis asupra soluției perfecte, ajutați-vă de modul de prezentare pentru a scoate cadoul în evidență și a-l face special. O panglică frumoasă sau o hârtie de împachetat deosebită sunt elemente esențiale care vor transforma cadoul dumneavoastră într-unul memorabil.

Formula succesului

Pentru femeile din viața dumneavoastră nu veți da greș cu Apa de parfum ARTISTRY FLORA CHIC™, un parfum floral seducator și elegant, sau cu Luciul de buze Light Up ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ – Real Red sau Pink Sugar. Dacă pe lista dumneavoastră se află o persoană care înțelege că frumusețea exterioară vine din interior, uimiți-o cu TRUVIVITY by NUTRILITE,™ prima gamă de nutricosmetice oferită de Amway, care include Beauty Powder Drink  și Beauty Supplement. Pe de altă parte, dacă vreți să oferiți un cadou de lux, alegeți Crema regenerantă și Crema pentru ochi regenerantă ARTISTRY SUPREME LX™.
Cât despre bărbații din viața dumneavoastră, alegeți produsele cu ingrediente naturale din gama HYMMTM, o linie completă de soluții de îngrijire delicate cu tenul, precum Gelul de bărbierit HYMM.

Produsele Amway sunt vandute exclusiv prin reteaua de distribuitori Amway. Va invitam sa vizitati www.amway.ro pentru mai multe informatii sau pentru a contacta un distribuitor.

Citește și celelalte articole aici

< Înapoi