< Înapoi

Produse ideale pentru luna decembrie

Articole pe care le îndrăgim și care ne fac sărbătorile și mai plăcute

Programul solicitant de zi cu zi poate fi întrerupt, în sfârșit, pentru o goană după cadouri pe ultima sută de metri sau pentru a petrece mai mult timp afară, participând la activități distractive. Dar prezența în zone aglomerate sau pur și simplu mișcarea continuă își pot lăsa amprenta asupra sistemului nostru imunitar.

Setul Nutrilite Scut Imunitar este destinat persoanelor ambițioase și active, acest set exclusiv conține NUTRILITE Vitamina C Plus, Mineral Sticks Zinc și Vitamina D! Sprijin eficient pentru sistemul imunitar, zi de zi!

Surâsul soarelui

Completarea carențelor de vitamina D nu e o idee rea în timpul iernii, când ne îmbrăcăm mai gros pentru a face față temperaturilor scăzute și, prin urmare, absorbim mai puțină „vitamină solară” în mod natural, prin piele. NUTRILITE Vitamina D se poate lua zilnic pentru a fi siguri că aveți un aport suficient care să vă ajute la absorbția calciului, dar care să sprijine și sistemul imunitar. Nu țineți acest secret solar doar pentru dumneavoastră. Împărtășiți-l cu clienții și lăsați-le o broșură conținând toate informațiile de care au nevoie!

Să înceapă petrecerea!

Mențineți cota de energie a întâlnirilor dumneavoastră sociale la cote ridicate, creând cocteiluri fără alcool cu XS™ Power Drinks. Sau faceți un bol de punci folosind aroma dumneavoastră preferată. Aveți nevoie de inspirație? Urmăriți demonstrația video a celebrului blogger Eduard Nasyrov pentru un cocktail roz cu rodie, zmeură și mentă. Noroc!

Ajutoare la nevoie

Sfârșitul anului este binevenit, dar, cu atâtea angajamente sociale, proiecte de terminat pentru facultate, pregătiri pentru sărbători și închiderea de an la firmă, vă poate lipsi răgazul de-a fi singuri cu dumneavoastră. Gama essentials by ARTISTRY™ reunește produse de îngrijire a tenului simple de folosit, dar cu eficiență mare. Folosiți Setul essentials by ARTISTRY cu cremă pentru a vă răsfăța tenul repede, fără multe pregătiri. Puteți folosi timpul rămas pentru a vă distra. Sau pentru a vă oferi mult-dorita relaxare.

Trendy, dar îngrijit

Poate fi tentant să vă lăsați barba să crească în lunile geroase de iarnă, dar, pentru a fi trendy, e de preferat să îndepărtați surplusul de păr de pe față. Aplicați puțin Gel spumant pentru bărbierit HYMM™, apoi treceți ușor Aparatul de ras cu 5 lame peste zonele pe care doriți să le faceți catifelate. Aparatul de ras are o bandă lubrifiantă cu vitamina E și aloe vera, iar Gelul pentru bărbierit are o formulă catifelată care conține extract de lemn dulce, astfel încât vă puteți bucura de avantajul suplimentar al îngrijirii tenului.

Citește și celelalte articole aici

< Înapoi