< Înapoi

Se apropie sezonul cadourilor! Iată care sunt sugestiile noastre

Încă de la evenimentul de lansare, Apa de parfum ARTISTRY FLORA CHICTM a atras clientele cu arome delicate care evocă instantaneu o plimbare prin încântătoarele grădini de trandafiri din Parc de Bagatelle din Paris. Accentele de clementină franțuzească, combinate cu cele de trandafir de Bulgaria și de ylang-ylang de Madagascar, fac acest parfum absolut irezistibil și creează o stare de euforie.

Sau poti alege Apa de parfum Ancestry cu o aromă puternică, feminină, cu o structură armonioasă. Intens, de înaltă clasă, cu ingrediente naturale precum bergamota, coacăzele negre, iasomia egipteană și ulei esenţial de floare de portocal, acest parfum este îmbinarea perfectă de arome, cu un aer unic și elegant.

Calitate pentru el

Lansarea celor trei produse noi de la HYMMTM este cea mai bună ocazie de a le aminti clienților de opțiunile excepționale pe care le oferă gama HYMM. Indiferent că este vorba de îngrijire, curățare sau parfum, bărbatul modern are nevoie de produse cu o acțiune pe care se poate baza, iar HYMM oferă exact acest lucru.

Un parfum clasic pentru bărbatul modern

Masculină, clasică și atemporală, noua Apă de toaletă HYMM îmbină note de citrice cu note acvatice. Alături de notele de bază de pământ, această combinație conferă o senzație durabilă de prospețime marină.

Conceput special pentru bărbați, Gelul-cremă energizant HYMM™ pentru curățarea feței curăță tenul și menține proaspătă barba până la trei zile. Printre beneficii se numără:

  1. Formula cu extract de ginseng, cunoscut pentru efectul de stimulare și tonifiere a tenului
  2. Ingrediente precum aloe vera, vitamina E și mușețel, care hidratează și protejează tenul împotriva iritațiilor provocate de lamă
  3. Formula delicată, testată dermatologic, care este potrivită pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel sensibil

Accesoriul perfect

Suficient de încăpătoare pentru toate produsele de uz zilnic, Geanta de cosmetice HYMM™ pentru bărbați este practică și stilată. Indiferent că este vorba de călătorii de afaceri sau de plăcere sau antrenamente la sală, aceasta este ideală pentru bărbații activi și energici.

Citește și celelalte articole aici

< Înapoi